Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dimarts, 21 de novembre de 2017
Catalunya autoritza jornada intensiva a 379 instituts
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

D'aquesta manera, la majoria dels 600 instituts que existeixen a Catalunya concentraran la seva activitat al matí, una autorització que serà vigent durant un sol any a l'espera d'avaluar els efectes d'aquest canvi.

    La consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ja va anunciar que la petició havia d'incloure el vistiplau dels consells escolars de cada centre, i ha advertit que la jornada intensiva quedava supeditada al fet que els resultats escolars no empitjoressin.

    En el cas de Barcelona s'ha autoritzat la jornada intensiva per a 19 dels 24 instituts que la van sol·licitar, en aquest cas només el 38% dels centres de Secundària que hi ha a la ciutat.

    Els instituts no autoritzats no compleixen amb les "condicions necessàries", ha indicat el Consorci, ja sigui per un problema horari o per la falta d'acord del consell escolar del centre, entre d'altres.

    Addicionalment, està previst que sis col·legis de Primària també realitzen el proper curs jornada intensiva, en el marc d'una prova pilot a Catalunya de tres anys, i que ha tingut en compte la situació concreta d'aquestes escoles i ha comptat amb el consens de les famílies.

BARCELONA, 25.06.12 (EUROPA PRESS)

Foto: Europa Press


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.