Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dilluns, 20 de novembre de 2017
Sis col•legis de Primària catalans provaran la jornada intensiva el proper curs
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

Sis col·legis de Primària realitzaran el proper curs jornada intensiva de matí en el marc d'una prova pilot a Catalunya, segons han informat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat.

Es tracta d'un pla experimental de tres anys, i que ha tingut en compte la situació concreta d'aquestes escoles i ha comptat amb el consens de les famílies, ha informat Catalunya Informació.

Aquests centres estan repartits pel Baix Llobregat i el Baix Empordà i duen a terme diferents projectes. No obstant això, la Conselleria no té la intenció d'estendre la jornada intensiva a la resta de centres, ja que només es tracta de grups de mostra.

Quant a les peticions de jornada intensiva registrades pels instituts de Secundària, els serveis territorials hauran d'anunciar la seva decisió el proper mes de juliol.

la Vanguardia

21.06.12


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.