Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dimarts, 21 de novembre de 2017
El Govern vol aprovar aquesta legislatura el model de MIR per a professors
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

Madrid. (EFE) .- El ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, ha assegurat que el Govern té la intenció d'aprovar durant aquesta legislatura un reial decret per desenvolupar el model "tipus MIR" per al professorat, un sistema que començaria a implantar a partir del curs següent a la seva aprovació.

Així s'ha pronunciat Gabilondo en declaracions als periodistes en els cursos d'estiu de la Universitat Complutense que se celebren a l'Escorial, on el ministre ha defensat un ensenyament per als professors en què s'hagi d'acreditar, a més d'una sèrie de coneixements , una experiència pràctica.

Seria un sistema similar al MIR, que tingui una implantació a tot l'Estat i que sigui consensuat amb les comunitats autònomes, els educadors i els agents socials.

El Ministeri està treballant en aquests moments, segons el ministre, en un esborrany, en el qual es preveu que es pugui accedir al professorat després d'un any de pràctiques, que haurien de ser avaluades i que es realitzarien després de passar una prova que acrediti una sèrie de coneixements.

La Vanguardia, 13/07/2011

 


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.