Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
divendres, 15 de desembre de 2017
L'escola dels fills de Montilla surt a 4.300 euros l'any
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

El PSC al.lega "opció personal". 

El columnista de l'Avui i exdirector de TVC, Joan Oliver, ha revelat en un article al diari que el Col·legi Alemany -l'escola dels fills de Montilla- costa "entre 320 i 335 euros, per 10 mensualitats. Com que es paguen també dues mensualitats de 100 euros a l'estiu, el cost total és d'entre 3.400 i 3.550 euros per alumne i any". L'import de la matrícula és de 800 euros, "importe que no se devolverá una vez confirmada por escrito la admisión".

En aquest sentit, Oliver creu que el que "no acaba de ser raonable és que per dur els fills a l'escola que desitges ho hagis de pagar íntegrament de la teva butxaca i que fins i tot l'escola concertada es vegi obligada a acceptar el sistema dictatorial d'adjudicació de places posat en marxa pels socialistes".

Tot i això Oliver reconeix també que "la decisió del president Montilla i la seva segona esposa de dur els seus tres fills a una escola privada em sembla perfectament raonable. Si més no, de moment, tothom té dret a dur els fills a l'escola que li sembli més convenient". "Bé, el cas és que si pagues pots dur els fills a l'escola privada que més desitgis i això és el que fa el president Montilla amb els seus tres fills petits".

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, va justificar que els tres fills petits del president de la Generalitat, José Montilla, vagin a l'escola privada sota l'argument que "una cosa són les opcions personals i unes altres les polítiques". Zaragoza també va assegurar que no s'han de confondre "el que defensa un partit i un govern amb les opcions personals i familiars". També va comentar que encara que el PSC defensa la separació entre Estat i religió, "molts militants" seus tenen creences religioses, i va dir finalment que es pot estar "a favor de la llei del divorci" malgrat mantenir una magnífica relació amb la parella.


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.