Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dimarts, 21 de novembre de 2017
Rubalcaba planteja la possibilitat de crear un MIR educatiu per als professors
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

El vicepresident primer i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, va plantejar ahir la possibilitat de crear «una espècie de MIR educatiu», similar al dels metges, per ajudar els futurs professors a lluitar amb un futur cada vegada més complex.

Rubalcaba, que va assegurar per dues vegades que llançava aquesta idea com «una reflexió per al debat i no com una proposta política», es va expressar així en la XXV Setmana Monogràfica de l'Educació, organitzada per la Fundació Santillana.

Sota el lema «L'educació en l'horitzó 2020", la jornada va reunir més de Rubalcaba el líder del PP, Mariano Rajoy, i el filòsof Fernando Savater, a la mateixa taula de debat en què cada un va exposar les seves idees sense arribar a contrastar-les amb els altres.

Així, el vicepresident va argumentar la importància que els professors tenen sobre la qualitat de l'educació i el futur d'un país, va detallar els grans reptes als quals s'enfronten en plena societat del coneixement i va subratllar la importància de «no deixar-los sols en aquesta responsabilitat »i ajudar-los a millorar la seva formació docent. Rubalcaba també va reclamar una «reflexió» sobre la dificultat d'integrar els fills dels immigrants per mitjà de l'escola i va apuntar que «sembla raonable que aquesta dificultat es reparteixi entre tots els centres educatius finançats per l'Estat» de manera que no hi hagi escoles en què no hi ha ni un sol estranger i altres tinguin la gran majoria.

Lne.es

25 novembre 2010


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.