Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dimarts, 21 de novembre de 2017
Procés de preinscripció escolar: podem escollir?
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

Les estadístiques diuen que el 90% de les famílies tenen plaça a l'escola que han indicat com a primera opció, però...quin ha estat el criteri de selecció d'aquesta opció? S'ha escollit en funció del projecte pedagògic i educatiu que més s'ajusta a les preferències de la família o ha estat el temor a que t'enviïn qui sap on?

La por és la millor manera de tenir el ramat endreçat. Un exemple ben fàcil: preinscripció d"educació infantil 2010/11 a la zona 6 de Badalona. 3 escoles: Artur Martorell i Lola Anglada (públiques), i Minguella (concertada). L'Artur Martorell ja compta amb 26 germanes que ocupen totes les places (i més) disponibles. Quantes escoles públiques queden per escollir a la zona? Una. D'això en diuen escollir centre?

 Carta: ANNA HEREDIA SOLER | Badalona | 03/02/2010

La Vanguardia.es


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.