Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dimarts, 21 de novembre de 2017
L'Ajuntament demana que les escoles estiguin obertes al febrer
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

La proposició, consensuada a partir d'una proposició de CiU i una altra del PP i aprovada per unanimitat, també insta el CEB a incrementar la dotació pressupostària per tal que les Associacions de pares i mares puguin oferir a les famílies aquestes activitats, com fan en les actuals vacances escolars, informa Efe. La regidora d'Educació, Montserrat Ballarín, va assenyalar que la nova setmana de vacances escolars de febrer o març no és addicional, sinó que permuta amb la segona setmana de setembre que, a partir del pròxim curs, passa a ser lectiva. En les noves vacances, «les ajudes-a les AMPA ia les famílies-s'oferiran igual que s'oferien en la segona setmana de febrer i, si no són suficients, es demanarà que s'incrementin», va assegurar Ballarín.

La regidora ha considerat «prou» els recursos econòmics que s'ofereixen a les associacions de pares per organitzar activitats durant les vacances (1.400.000 euros a Catalunya, dels quals a Barcelona li corresponen una cinquena part), ja que el curs passat “sobrar pressupost”.

ABC, Barcelona     16-12-09


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.