Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dimarts, 21 de novembre de 2017
ES QUEDEN SENSE ESCOLA
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

Pares i mares han realitzat la preinscripció dels seus fills de P3 correctament, establint les 6 opcions escollides i s'han quedat sense lloc.

La pèssima planificació de l'administració educativa fa que, més de 100 nens no puguin anar a cap de les 6 opcions escollides.

Des de la Plataforma  denunciem any rere any que la preinscripció s'ha de realitzar amb un any d'antelació per a poder preveure amb temps aquestes situacions.

 Encara que la dolenta planificació en el barri del Poblenou i en altres barris com Sant Andreu afecta a les famílies des de fa anys.

Aquestes famílies s’han organitzat i podeu consultar les seves accions en el seu blog.

Els pares demanden un col·legi nou perquè no torni a ocórrer aquesta desprotecció que aquesta generant d'angoixa, perquè estem parlant de nens de P3 que no saben els seus pares on va a anar.

Per altra banda, els pares adverteixen problemes greus de mobilitat si finalment els acaben enviant a col·legis situats en altres barris.

 Sorprèn aquesta actitud per part de l'Ajuntament i del Departament d’Ensenyament ja que la seva màxima ha estat sempre l'àrea d'influència i la proximitat.

Enviar un fill al col·legi no pot ser una loteria, pares i mares tenen dret a escollir l'escola que prefereixen per als seus fills i cap planificació administrativa pot passar per sobre d'un dret constitucional.

Els pares del Poblenou s'han organitzat i realitzen contínues accions a tots els nivells: socials, jurídiques i mediàtiques. Els què defensem els drets de les persones els recolzem en les seves reivindicacions i els animem a mobilitzar-se.


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.