Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dilluns, 20 de novembre de 2017
Associacions d'escoles concertades reuneixen 225.429 firmes contra la llei d'educació i presenten 25 al·legacions
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

BARCELONA, 02 de juny (EUROPA PRESS)

La Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya (CCAPAC) i la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Escoles Lliures (FAPEL) han presentat avui 225.429 firmes a favor de les seves 25 al·legacions a la LEC davant de la Conselleria d'Educació.

Aquest organisme s'ha presentat al departament amb més de 150 caixes per reclamar el dret de les famílies a escollir el centre educatiu. En aquest sentit, el president de la FAPEL, Antoni Arasanz, ha exigit a la Conselleria que respecti el PNE i dialogui.

Arasanz ha destacat el simbolisme que té el fet que "institucions tan diverses estiguin en contra de la llei". I ha afegit: "Qui està a favor de la LEC?". A més, ha criticat el fet que la Conselleria només concedís 20 dies hàbils per presentar al·legacions.

Una altra de les reivindicacions d'aquestes entitats és la gratuïtat de la sisena hora que, segons la presidenta la la CCAPAC, Mercè Rey, els pares dels centres concertats estan "condemnats" a pagar.

Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.