Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dilluns, 20 de novembre de 2017
Escoles autònomes catalanes veuen en la llei educativa catalana una "ruptura unilateral" del pacte nacional d'ensenyamen
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitentEUROPA PRESS, 16 de maig de 2008

 

   La Confederació de Centres Autònoms d'Ensenyament de Catalunya ha criticat avui l'avantprojecte de llei d'educació de Catalunya (LEC) perquè el consideren una "ruptura unilateral" del pacte nacional d'educació (PNE).

   Aquest organisme ha emès una valoració "summament crítica" de l'articulat de la normativa, i ha reivindicat que aquest reculli els acords del PNE. "Les diferències entre els dos textos afecten qüestions de singular rellevància", ha dit la confederació en un comunicat.

   Entre aquests punts, el grup ha destacat els aspectes relacionats amb el servei educatiu d'interès públic, la llibertat d'ensenyament, la llibertat d'elecció de centre i el cost de plaça escolar.

   "Considerem alhora un error que la futura llei barregi continguts de valor i vigència permanents amb altres susceptibles de canvis i ajustos, que podrien desenvolupar-se a través de nivells legislatius d'un altre rang", ha argumentat l'entitat.

 


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.