Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dimarts, 21 de novembre de 2017
Les escoles concertades demanen la retirada de l'avantprojecte de Llei d'Educació catalana
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

Europa Press - miércoles, 30 de abril

 

BARCELONA, 30 d'abril (EUROPA PRESS) - La Federació d'Associacions de Pares d'Escoles Lliures de Catalunya (Fapel), que agrupa 140.000 famílies de centres concertats i privats, ha rebutjat i ha demanat la retirada de l'avantprojecte de Llei d'Educació de Catalunya (LEC), on veu un "canvi de discurs" per part del conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall.

"La pluralitat i l'autonomia tan treballades al Pacte Nacional d'Educació (PNE) s'han transformat", ha lamentat la Fapel, que ha trobat també a faltar una resposta a les "promeses de gratuïtat i drets d'elecció" de la Generalitat, que, segons ha afirmat l'entitat, no estan recollides a l'avantprojecte de la LEC.

Aquest organisme ha demanat en un comunicat que es retiri de la LEC "tot allò que ja sap que no sortirà". "No sortirà perquè tots sabem que va en contra dels drets i lleis que estan per sobre d'aquesta llei catalana", ha dit el grup, que ha lamentat haver esperat amb il·lusió la concreció d'aquesta normativa, que avui reben "amb decepció".


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.