Plataforma
Dret a Escollir
llibertat d'ensenyament
CAT   CAST
dilluns, 20 de novembre de 2017
Dilluns comença la preinscripció per a un curs amb menys alumnes a P-3 i més a Primària i Secundària
Notícies

E-Mail destinatari
Nom remitent

Són algunes de les principals característiques del curs que ve i que ha explicat avui la consellera d'Ensenyament en la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

Irene Rigau ha explicat que a partir del dilluns dia 11 i fins al 22 de març es farà la preinscripció escolar per als alumnes que l'any que ve faran Educació Infantil, Primària i ESO. La caiguda demogràfica farà que hi hagi gairebé 900 alumnes menys de P-3, però l'augment d'estudiants a Primària i ESO fa que s'ofereixin 6.200 places noves.

Respecte als centres, n'hi ha cinc que no obriran inscripcions a P-3 i, per tant, aniran desapareixent progressivament, i una escola, la Can Montllor de Terrassa, que s'integrarà a un altre centre.

Les previsions apunten que el 98,7% de les famílies demanarà un servei finançat per diners públics. La matriculació començarà el 10 de juny.

05/03/2013 3/24 Portal Informatiu

Foto d'arxiu

 


Si lo desea puede ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a la siguiente dirección CALLE Balmes 92, 08008 Barcelona, tel. 934673231 o bien enviando un mail a la dirección de correo electrónico: info@dretaescollir.org
Dret a Escollir es una inicitaiva de Ample.